Virksomhed

Synsoptimér dine medarbejdere

Som virksomhed kender I sikkert til lovgivningen omkring skærmbriller og hvordan man forholder sig. Hvis ikke – kan det være en god ide at undersøge det.

DER KAN VÆRE MANGE PENGE AT SPARE, VED AT HAVE SYNSOPTIMEREDE MEDARBEJDERE.

Hos Guldbjerg Optik bestræber vi os på, at gøre jeres virksomhed skarpere synsmæssigt, så I vil kunne opnå et bedre slutprodukt på sigt og dermed en bedre bundlinje. Dette opnås bl.a. ved at optimere jeres medarbejders syn, til den givne opgave den enkelte medarbejder har.

Vi har valgt at følge Dansk Erhvervs Optiks Storkundeaftale og så lige give den lidt ekstra rabat, til alle lokale virksomheder og offentlige institutioner, hvilket er den absolut bedste og billigste aftale for jer som virksomhed.

Såfremt det ønskes, sender vi gerne den gældende prisaftale, så det er muligt for jer som virksomhed, at se de økonomiske fordele.

Vi vil også gerne arrangere et møde, hvor vi kommer ud og præsenterer os, vore priser og vigtigheden af, at have optimalt synskorrigerede medarbejdere til de aktuelle og forskellige arbejdsfunktioner​.

Samtidig vil vi give 10% ekstra på ”ikke nedsatte varer” til privatkøb til medarbejderen, som har fået rekvireret en skærmbrille gennem virksomheden eller som er ansat i en virksomhed, hvor der er indgået en skærmbrilleaftale.

Udover den normale 2-årige reklamationsret, giver Guldbjerg Optik 6 måneders tilfredshedsgaranti på alle briller SAMT 30 dages betalingsfrist fra udleveringsdatoen.

Ring ind for at indgå en skærmbrilleaftale på 7575 1040

Vi ved godt, at ikke alle jeres medarbejdere ønsker at benytte sig af virksomhedens aftale med os, og det vil / kan vi ikke sige noget til. Vi ønsker blot at give jer, som virksomhed, muligheden for at spare penge og yde en service i særklasse.​

Firmaaftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.