Om butikken

Om butikken

Velkommen til hjemmesiden og tak fordi du har valgt at bruge tid på at se, ”hvilken størrelse” vi er og hvilke synsløsninger, priser og service vi har at tilbyde dig, til at forbedre dit syn og din livskvalitet.

Du er naturligvis altid velkommen til at skrive til os på mail eller ringe ind til os i butikken, såfremt der er noget du vil spørge om; er i tvivl om eller vil have uddybet.

Du kan med fordel gå ind på vores Facebookside og give et like, så du allerede fra i dag er tilmeldt vores fremtidige konkurrencer og kan følge med i vores altid supergode tilbud. Her kan du også kommentere på aktuelle opdateringer.

Guldbjerg Optik

Vi er byens lokale, danskejet og uafhængige optiker – udenfor kæderegi og andre samhandelstiltag.

Vi har det bedst med friheden til selv at kunne vælge mellem alle de stel- og glasmuligheder der findes på markedet, for at kunne tilfredsstille alle vores kunder bedst muligt – synsmæssigt og økonomisk.

Vi vil være det lokale alternativ, hvor personlig engagement, service og høj faglig rådgivning kan ses og mærkes. Vi sætter fokus på dig og dine behov. DU vil altid være vores vigtigste kunde.

Så velkommen til den personlige måde at have briller og kontaktlinser på.

Visionen​

Tankerne med at åbne denne butik, udover glæden ved at hjælpe mennesker og passionen til faget, er:

  • At give dig en professionel og individuel synsløsning med dig i fokus.
  • At du får muligheden for at kunne vælge mellem forskellige kvaliteter og priser.
  • At du kan have briller til alle ”de personer DU er” i DIT liv, uden det koster en formue. (MultiFlex)
  • At du kun betaler for det DU har behov for og ønsker.
  • At give dig samme overskuelige tilbud som alle andre.
  • At give dig en optimal følelse af seriøsitet og service, så det bliver en fornøjelse og en oplevelse at gå til optiker.
  • At give dig tillid, tryghed og tilfredshed som du fortjener, for at have valgt os som din brille og/eller linseoptiker.