Synstest

Hos Guldbjerg Optik finder du en lokal og uafhængig optiker i Horsens,

​Få en gratis synstest hos Guldbjerg Optik

Bruger du briller eller kontaktlinser, som ikke passer helt længere? Eller kunne du bare godt tænke dig at få tjekket dit syn? Så kan vi hjælpe dig. Hos Guldbjerg Optik finder du en lokal og uafhængig optiker i Horsens, og vores butik er let tilgængelig og med P-Hus i “baghaven”, uanset hvor du kommer fra.

Vi tilbyder altid en gratis synstest, og vi er fagligt grundige, når vi tester dit syn. Det betyder, at vi bruger den ekstra tid, der skal til, for at du kan være helt sikker på at få den korrekte vurdering. Vi lægger stor vægt på den personlige service og rådgivning, så du kan få en skræddersyet og individuel synsløsning, der passer til lige netop dine behov. Det ved vi, at vores kunder sætter stor pris på.

Hvor ofte skal man have en synstest?

Dit syn ændrer sig over tid. Derfor anbefaler vi, at du får foretaget en synstest eller linsekontrol ca en gang om året eller når du mærker en ændring. På den måde kan du altid være sikker på, at du har den rette styrke i dine briller eller kontaktlinser i forhold til dine behov, og det vil dermed også hurtigt blive opdaget, hvis det skulle vise sig, at dit syn har ændret sig siden den sidste synstest.

Kontakt os og bestil tid til en gratis synsprøve

Er du i tvivl om, hvorvidt du behøver at få foretaget en synstest, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at bestille tid til at få foretaget din synsprøve? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 75 75 10 40 eller e-mail kontakt@guldbjergoptik.dk. Ønsker du at bestille tid til synstesten, kan du også udfylde vores formular her på siden.