Værksted

​Værksted

Vi er ikke en del af en stor optikerkæde, som får produceret både stel og glas, med tilhørende indslibning af glas i stellet, på kæmpestore fabrikker.

De specifikke glas vi har bestilt med dine styrker, sliber vi selv ind i det stel du har valgt, på vores værksted her i butikken.

På den måde kvalitetssikrer vi os, at styrkerne og indslibningen er korrekt i forhold til vores ønsker om, at kunne udlevere det bedste til dig.

Laver vi en fejl selv, ja så ved vi det – og det er nok til vi laver det om. Laver sliberierne en fejl, er det ikke sikkert vi opdager fejlen og så går det ud over dig som vores kunde.

Det ønsker vi ikke…

​Reservedele og reparationer

Næsepuder

Har du tabt, ødelagt eller bare synes dine næsepuder på dine briller er grønne og grimme, er du altid velkommen til at komme ind og få dem skiftet – uanset om du har købt dem hos os eller hos en anden god optiker… OG helt gratis.

Nylonsnore

Har du en brille med en nylonsnor (”fiskesnørre”) som er sprunget og du står med det ene glas i hånden, kommer du blot ind i butikken– så laver vi den for dig, også selvom du ikke har købt den hos os… OG ganske gratis.​

Lodninger

Er dine briller knækket, kræver det som regel en lodning eller en skraldespand. Kan dine briller laves med en lodning, sender vi dem til lodning hos en specialist, som lodder dine briller under særlige forhold som gør, at lodningen holder og er så pæn, at du næsten ikke kan se, at den er blevet loddet. OG garanti medfølger.

Prisen ligger mellem 300-450 kr.

Kommer du med brillen mandag, har vi den tilbage med posten onsdag.

​Polariseret filtre

Trænger din Clip-on eller ”ovenpå-solbrille”, som du er så glad for, til nye polariserende filtre, skifter vi dem for dig.

Prisen er 100,- pr filter inkl tilpasning og montering.

Som regel kan vi klare det inden for 2 timer, men det afhænger travlheden i butikken. Men den er i et hvert tilfælde klar den følgende arbejdsdag.

Lagerglas

Er du blevet opereret for eksempelvis grå stær, kan det være et problem med styrken i dine brilleglas – og især hvis det blot er det ene øje.

Du er altid velkommen til at komme ind og få afmonteret det glas der generer dig, og vi kan tilbyde dig at få indslebet et midlertidigt glas i brillen, så du ikke går rundt med et “hul” i den ene side.​

Prisen er 200,- pr. glas

Køber du dine nye glas her hos Guldbjerg Optik, når tiden er til det (ca efter 6 uger), så refunderer vi de 200,- som du gav for det midlertidige glas.