Kontaktlinser

I langt de fleste tilfælde kan kontaktlinser være en lige så god synsløsning for dig, som med briller.

Kvalitets kontaktlinser

Når du vælger at blive korrigeret for et nedsat syn, efter foretaget synstest, er kontaktlinser også en mulighed du kan overveje. I langt de fleste tilfælde kan kontaktlinser være en lige så god synsløsning for dig, som med briller.

Hos nogen kan der opnås et bedre syn med kontaktlinser, end med briller, især ved høje styrker. I enkelte tilfælde vil vi fraråde kontaktlinser, da synet ikke vil være godt nok og med alt for mange kompromisser.

Men som udgangspunkt kan alle bruge kontaktlinser, næsten uanset alder og synsproblem.

Der findes rigtig mange kontaktlinseleverandører og kontaktlinsetyper. Vi skal nok sørge for, at du få den linse, vi mener, passer bedst til dine øjne og syn.

Vi vil altid stræbe efter, at give dig de bedste linser der er på markedet. Både de traditionelle kontaktlinser og de sunde silikone-hydrogel kontaktlinser kan stort set leveres til alles behov, uanset om det er 1-dags linser, 14 dags linser eller månedslinser OG om det er uden bygningsfejl, med bygningsfejl eller med læsefelt (glidende overgang).

Vi er begge uddannet kontaktlinseoptikere og har stor erfaring i tilpasning af alle former for kontaktlinser – også til dig.

Vi vil gå rigtig langt for at give dig en succesoplevelse med kontaktlinser, hvis det er det du ønsker dig allermest.

Du kan prøve kontaktlinser i op til én måned helt gratis, for at se om det er noget der passer ind i dit behov og i din hverdag.