Services

Er dine briller gået i stykker, så kom ind til os og få dem repareret.

Reservedele og reparationer

Næsepuder

Har du tabt, ødelagt eller bare synes dine næsepuder på dine briller er grønne og grimme, er du altid velkommen til at komme ind og få dem skiftet – uanset om du har købt dem hos os eller hos en anden god optiker… OG helt gratis.

Nylonsnore

​Har du en brille med en nylonsnor (”fiskesnørre”) som er sprunget og du står med det ene glas i hånden, kommer du blot ind i butikken– så laver vi den for dig, også selvom du ikke har købt den hos os… OG ganske gratis.

Lodninger

​Er dine briller knækket, kræver det som regel en lodning eller en skraldespand. Kan dine briller laves med en lodning, sender vi dem til lodning hos en specialist, som lodder dine briller under særlige forhold som gør, at lodningen holder og er så pæn, at du næsten ikke kan se, at den er blevet loddet. OG garanti medfølger.

Prisen ligger mellem 250-400 kr.

Kommer du med brillen mandag, har vi den tilbage med posten onsdag.

Polarisrende filtre

​Trænger din Clip-on eller ”ovenpå-solbrille”, som du er så glad for, til nye polariserende filtre, skifter vi dem for dig.

Prisen er 100,- pr filter inkl tilpasning og montering.

Som regel kan vi klare det inden for 2 timer, men det afhænger travlheden i butikken. Men den er i et hvert tilfælde klar den følgende arbejdsdag.

Lagerglas

​Er du blevet opereret for eksempelvis grå stær, kan det være et problem med styrken i dine brilleglas – og især hvis det blot er det ene øje.

Du er altid velkommen til at komme ind og få afmonteret det glas der generer dig, og vi kan tilbyde dig at få indslebet et midlertidigt glas i brillen, så du ikke går rundt med et “hul” i den ene side.

Prisen er 200,- pr. glas

Køber du dine nye glas her hos Guldbjerg Optik, når tiden er til det (ca efter 6 uger), så refunderer vi de 200,- som du gav for det midlertidige glas.